Monday, February 8, 2010

Hari-hari bersejarah aku


Salam semua..


1st of all, sorry sbb dah lama aku x update blog aku ni..hmm..aku try nk curi masa utk update blog, tp masa yg kucari masih x kutemui..sblm tu suka aku maklumkan bahawa insyaAllah aku akan umumkan top5 the best candid photos dalam masa trdekat ni..

Sebenarnya, terdapat dua peristiwa besar dan bersejarah dlm hidup aku dlm masa 2 mggu lps ni. Pertama ialah, aku dah jadi paklongggggggggggggggg.....yahoooo!!! Alhamdulillah..anak buah sulung aku, cucu pertama mak n ayah aku dan cicit pertama atok aku...Walaupun baby yg diberi nama Nur Amna Qaisara bt Ala'uddin dilahirkan secara pembedahan kerana kedudukan baby yang songsang dan dilahirkan 3 mggu lebih awal dari tarikh yang dijangkakan bersalin, aku tetap bersyukur kehadratNya kerana semuanya selamat..


anak buah sulungku, Nur Amna Qaisara bt Ala'uddin

Dan yang kedua, sekali lagi aku menerima medal dalam pertandingan Malaysian Technology Expo 2010 yang berlangsung di PWTC baru2 ni..tapi kali ni aku dapat Gangsa..Alhamdulillah, aku bersyukur kerana sblm ni aku dpt 2 pingat Perak menerusi produk yang sama iaitu GeoVan...hidup GeoVan..dan yang paling manis ialah UTM menang besar pada pertandingan ini..

sedang bersemangat menerangkan produk sewaktu sesi pengadilan

awalnye dapat title "Dr" di poster produkku walaupun aku baru 6 minggu aku wat PhD..hihi..insyaAllah

Nota kaki:
*kalau mak aku digelar nenek oleh anak buah aku, so nenek aku perlu digelar apa ye?
*kalo korang perasan, salah seorg juri yang mengadili produkku ialah anak saudara Allahyarham Sudirman

14 comments:

Syima Syaz said...

salam...
tembam nye pipi anak buah.ermm kalau mak kamu nenek, nenek kamu... tok nek la!=)

Anonymous said...

"*kalau mak aku digelar nenek oleh anak buah aku, so nenek aku perlu digelar apa ye?"

haish... ckp da digelar "dr"...
xkan x kaji kot...hehe... xsilap kan... bukn kne gelar moyang ke??...

zara said...

ya ampun... tebal gilerk pipi baby amna tuh.. comelllllllllllllll

Ena said...

Tahniah sbb dah jd paklong & dah terima medal dlm pertandingan tu..

Tembam nyer anak buah.. cam nak picit2 jer pipi dier.. gerammmmmm.. hikss!.. jgn mare ea!!

zonaku said...

geget pipi dia sket.. so cute!

lps ni pasti ko sakan snap pic dia kannnn......

er. tahniah jugak atas kemenangan tu.. x nmpak pun cam atai

.sHaZa. said...

wee~~cumel banget it0o budak kecek!
hee

ieyza said...

comeynyerrr baby bambam tu...
terasa cam nak kuarkan baby lagi arr...hehehe
nway...congrats utk award tu...n gud luck utk dptkan title Dr....

DAYANA said...

tahniah n tahniah...truskan usaha en.halim... waa.. sgt cute la baby tuh...hehehe..geram.. nak cubit2 je pipi die tuh..montel sungguh....

okla tu en.halim.. org dah bagi title dr. tu..amek jelah..hehehehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

tahniah!!

wah bestla. jom tukar link..

cj'alhafiz said...

congratulations!!! for both ur achievements..hahaha!! being an uncle sure is awesome!!!!

cj'alhafiz said...

http://cjalhafiz-lifejournal.blogspot.com/2010/02/just-shut-up.html

EyEdA said...

tahniah la ek utk mte '10
mmg utm mnang byk pn
syok ak men yg rfid yg mnang best of the best tu

lilylala said...

ololo tembab nye pipi.mahu digigit tuh...
nenek kamu jd moyang la..tok nyang..

putra said...

tahniah...UTM menang banyak pingat kn masa ni?lecturer saya yg citer...hehe

Related Posts with Thumbnails