Tuesday, January 5, 2010

Minta maaf bebanyak!!

Salam semua..

Harap kalian semua berada dalam keadaan yg baik2 sahaja..tujuan aku menulis entry kali ni adalah utk memohon maaf berikutan penangguhan keputusan CANDID PHOTO CONTEST..insyaAllah keputusan akan diumumkan dalam bulan Januari ni jugak..gambar2 akan disave ke dalam hard disk aku terlebih dahulu sebelum dieksport ke JB untuk dinilai dengan adil dan saksama oleh para juri yang berkelulusan sarjana dalam bidang sains komputer..so aku harap korang bersabar dan terus menyokong blog aku yg x seberapa ni..sekian


Nota kaki
*x sangke plak penyertaan sebanyak ni
*awal semester yg agak bz..sorry kengkawan

18 comments:

n@m@n said...

teringat zaman study jadi nocturnal..hehe..selama menjudging ye!!

Shahira said...

haha.
macam2.

miera said...

baaaeeekkkk=)

fatin said...

owh,its ok.take ur time ;)

fatin said...

owh,its ok.take ur time ;)

fashionableSHUHA said...

no problem lah bro

ada said...

tak de hallah.. tapi teringin gak nak tau sape yang menang.. hehehehe..

owh, selamat belajar kembali.. lepas ni kena panggil dr.halim la ye???

Emon. said...

takpeeee, sabar menunggu. hohoho

halim said...

terima kasih semua kerana memahami situasi saya skrg..

RedLife2Love said...

orait en.halim! sabar menunggu.. =)

UmiHariZahin said...

ok je... lambat pun xpe..

click broadband DiGi for u... :)

ZIANA ♥ FARREL said...

jb???huh..meh bg i jadik judges...kekekekke...

ejaa said...

wahh mcm grand..huhuuu
gud2..

tp kenapa jugdes sc comp??

DAYANA said...

take ur tym en.halim...;)

kasihkuamiera said...

tiada maap bg mu
hahahhahahahahahhhahahahhaha

Qismina said...

its ok bibeh.. huhu

cadphobia said...

same le kite... aku sambil keje n studi lagi...dah le sem ni design projek plak...huuu

Aziman said...

slmt mengadil gmbr2 peserta sume tp yg pelik,nape kelulusan sains komp yg menilai dan bkn org dr bidang photography??

Related Posts with Thumbnails